Reflektor teatar privodi leto kraju bogatim repertoarom, te nas u septembru očekuje i izvođenje predstave “Ekstremizam: Kako ja ovo sinu da objasnim?”

Filip GRUJIĆ
Koncept i režija: Vojkan ARSIĆ

Igraju: Dejan MAKSIMOVIĆ, Ema MURATOVIĆ, Jelena SIMIĆ, Rade MARIČIĆ

pozorišni dokumentarac o ekstremizmu

Predstava “Kako ja ovo sinu da objasnim?” govori o ekstremizmu, kako do njega dolazi i koje su njegove posledice. Takva tema je osetljiva u današnjem društvu, a naše tlo je bilo, i uvek će biti, pogodno za rađanje novih ekstremizama. Upravo zbog toga predstava prikazuje lične priče, ali i teorijski objašnjava i razvrstava činioce ekstremizma. Proces je bio radioničarskog tipa, u kojem smo radili sa mladima iz raznih sredina i to iskustvo preneli u samu predstavu. Cilj predstave je da mlade upozna sa svim oblicima tog problema, da im pokaže da prvi korak u prihvatanju drugačijeg je prihvatanje sopstvenih stereotipa i predrasuda, koji neminovno postoje u čoveku. Osveštavanjem sopstvenog ekstremiste, naći ćemo način da se izborimo sa njim. Makar je to plan.

Cena regularne ulaznice je 800, a studentske/srednoškolske/Light Card je 400 dinara. Ulaznice možete kupiti na blagajni Reflektor teatra (Dobračina 59b), na svim prodajnim mestima Tickets-a, online ili ih rezervisati putem naših društvenih mreža ili broja telefona 0603008886.

Kupljene ulaznice za neku od prethodno otkazanih predstava Reflektor teatra možete zameniti ulaznicama za ovo izvođenje.

#svetlimoumraku