Kreativna radionica za decu i mlade Jelene Stevin, posvećeni zagovornik dečjeg umetničkog izražavanja, s radošću najavljuje visoko očekivanu izložbu crteža dece pod nazivom „U ritmu boja i muzike“. Ova inspirativna manifestacija će se održati 4. jula, u galeriji O3one u Dorćol Platzu, s početkom u 17 časova.

Izložba predstavlja crteže dece uzrasta od 6 do 16 godina, koji su inspirisani temom pop i rock muzike i kreativnosti. Većina dece je crtala po uzoru na naslovne strane albuma i fotografija čuvenih muzičkih fotografa, poput Brajana Rasića, koji će istovremeno otvoriti izložbu.

Posetioci će imati priliku da uživaju u jedinstvenoj raznolikosti umetničkih stilova i tema, koje odražavaju individualnost i lična iskustva mladih umetnika. Od šarenih ilustracija pop i rock legendi do dirljivih portreta koji dočaravaju suštinu emocija, ova izložba obećava nezaboravno putovanje kroz oči talentovane dece.

Pozivamo sve zainteresovane da se pridruže ovoj izložbi i zajedno proslave darove i talente naše dece. Ova manifestacija će sigurno doneti osvežavajući pogled na svet kroz dečje oči.