Rockam Dorćol 3, dan #1
GORAN BARE I MAJKE @ Dorćol Platz

Goran Bare i Majke su u martu rasprodatim koncertom u Domu omladine Beograda u okviru Kontakt konferencije pokazali svoju nespornu koncertnu jačinu! Da će neočekivano biti i u Dorćol Platzu 17. novembra takođe je sigurno, jer se radi o bendu koji ne poznaje norme, koji menja poznate koncepte, ali publiku uvek gleda direktno u oči. Još snažniji stižu na treće izdanje Rockam Dorćol festivala, jer su posle 30 godina na vinilu objavili jedan od ključnih album regionalnog rokenrola ’90-tih godina. Album ,,Razdor” je upravo objavljen kao vinilno reizdanje. ,,Budi ponosan”, ,,Fantastična vatra”, ,,Krvarim od dosade” i mnoge druge pesme sa ovog izdanja Goran Bare i Majke nam oživljavaju u Dorćol Platzu, uz ostale hitove koji dovode do kolektivne emotivne katarze. U Beograd stižu na vrhuncu koncertnog raspoloženja, neposredno pred najveći šou u karijeri, koji ih očekuje u Areni Zagreb.

Ulaznice za prvo veče Rockam Dorćol 3 festivala u okviru koje nas očekuje koncert Gorana Bareta i Majki, dostupne su na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na Tickets.rs
– po promotivnoj ceni od 1.800 dinara;
– redovna cena ulaznica biće 2.000 dinara,
– odnosno 2.500 na veče koncerta, ukoliko ih bude ostalo.

Druge večeri trećeg izdanja Rockam Dorćol festivala nastupiće idejni tvorci i domaćini festivala, Sharks, Snakes & Planes i Daliborovo Granje. U subotu, 18. novembra, Sharksi će proslaviti 10 godina od izlaska EP-ja ,,Nebeska mehanika”, a sa njima će drugo veče festivala obojiti koncertna atrakcija iz Čakovca – Daliborovo granje, inače ,,povratnici” u Dorćol Platz. Pre godinu i po dana napravili su spektakl dannima unapred rasprodatim koncertom, i vraćaju se na bis!

Ulaznice za drugo veče Rockam Dorćol 3 festivala u okviru kojeg nas očekuje koncert grupa Sharks Snakes & Planes i Daliborovo Granje, dostupne su na Ticket Vision prodajnim mestima, kao i na @tickets.rs po promotivnoj ceni od 1.000 dinara. Redovna cena ulaznica biće 1.200 dinara, odnosno 1.500 na veče koncerta, ukoliko ih bude ostalo.

✨Prvi Rockam Dorćol održan je 2021. godine kao odgovor na dugu pauzu u susretu bendova sa publikom, izazvanu pandemijskim uslovima. Samo godinu dana kasnije Rockam Dorćol je prerastao u dvodnevni međunarodni festival. Treće izdanje takođe prati oprobani koncept od prošle godine: susret muzičara iz regiona i beogradske publike u srcu Dorćola – u Dorćol Platzu.