Jesenji ciklus tribina „Na kafi sa psihologom“ počinjemo razgovorom na temu „Kako do balansa između poslovnog i privatnog života?“

Kriza javnog zdravlja koja nas je zadesila je značajno promenila način na koji živimo, radimo, družimo se. Za većinu, ona je značila socijalno distanciranje i prelazak na rad od kuće. Iako posao od kuće može da ima svojih prednosti, privikavanje na “novu normalnost” za pojedine može biti teško uključujući I pronalaženje ravnoteže između poslovnog i privatnog života.

O tome kako uspostaviti balans između poslovnog i privatnog života, kako funkcionisati u vremenu krize razgovaraćemo na kafi sa psihološkinjom Mionom Živkov Ivanišević. Pridružite nam se i podelite svoje iskustvo.

Prvih 20 zainteresovanih koji se prijave na e-mail adresu rezervacije@dorcolplatz.rs imaće priliku da uživo prisustvuju tribini.

Tribina će biti organizovana uz sve mere predostrožnosti zbog koronavirusa uz poštovanje fizičke distance, a svim prisutnima će biti obezbeđene zaštitne maske, higijenske rukavice, kao i dezinfekciona sredstva.

Vidimo se u sredu, 16.09.2020. na Dorcol Platz-u.